Informationsträff 28 mars

Backahill och Fastighetsbyrån Nyproduktion bjöd in alla tidiga intressenter till en lyckad informationsträff på hotel Skansen.

Informationsträff på hotel Skansen

På skärtorsdagens eftermiddag anordnades en VIP-träff för alla de som visat sitt intresse i ett tidigt skede. Vi fick en fantastisk uppslutning med många besökare. På plats fick de ta del av härliga bilder och mer information om projektet och de bostäder som planerats. Dessutom erbjöds möjligheten att ställa frågor och mingla med representanter från både Backahill och Fastighetsbyrån.

Lite mer än en vanlig bostad

Som en uppskattad lokal entreprenör har Backahill utarbetat en vision som de tillsammans med Krook & Tjäder har skissat fram. Deras tankar och visioner genomsyras av en hög standard och en målsättning att attrahera 50+are som vill ha goda förutsättningar för att njuta av livets goda stunder och upplevelser. Genom att ta tillvara på en central plats i Båstad med ambitionen att förvalta och utveckla platsen till något som lokalborna kan uppskatta vill Backahill skapa en plats som är lite mer än en vanlig bostad.

Välkommen med din intresseanmälan

Jag finns här för att vägleda dig. Genom att anmäla intresse och skicka in dina kontaktuppgifter så kan jag höra av mig till dig för att berätta mer om Sollyckan och besvara eventuella frågor som du har.

Susanne Hansen
Ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

VIP träff 28 mars kl 15.00 på Hotel Skansen

Tack!
Vi har mottagit din intresseanmälan och återkommer till dig inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Fastighetsbyrån
Oops! Something went wrong while submitting the form.